Trickie & Wandelbond verkoelen wandelaars Vierdaagse

Trickie & Wandelbond verkoelen wandelaars Vierdaagse

Koninklijke Wandelbond Nederland en Trickie trappen een nieuwe samenwerking af tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Leden van de Wandelbond kunnen de innovatieve koelsjaal krijgen om tijdens het wandelen het hoofd koel te houden. De koelsjaal is te krijgen bij de start op de Wedren en op de rustplek van de Wandelbond.

Actie voor leden Wandelbond
Wandelaars die tijdens de Nijmeegse Vierdaagse lid worden van de Koninklijke Wandelbond Nederland krijgen de Trickie Koelsjaal bij het lidmaatschap cadeau als welkomstgeschenk. Voor wandelaars die al lid zijn van de Wandelbond is de sjaal tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar. Trickie heeft de sjaals al opgeladen en extra koel gemaakt zodat de wandelaars meteen van de verkoeling kunnen profiteren. 

Voordelen van de koelsjaal tijdens het wandelen
Lange afstandwandelingen in de zon kunnen pittig zijn door de warmte die je tijdens het wandelen ervaart. Door de Trickie koelsjaal om je nek te dragen worden de belangrijkste bloedvaten in je nek verkoeld. Daarmee verspreidt het verkoelende effect zich al gauw door je hele lichaam en kun je aangenaam doorlopen. Een perfecte toevoeging aan de uitrusting van de wandelaar op de Vierdaagse wandeltocht in Nijmegen.

De wandelaars op de Nijmeegse Vierdaagse die de koelsjaal voor het eerst gebruikt hebben reageren enthousiast op het verkoelende effect. Een tevreden gebruiker licht toe: "Juist als je lange afstanden loopt ben je geneigd om externe factoren zoals hitte steeds meer voor lief te nemen. Met de koelsjaal voelde ik direct verlichting. De verkoeling heeft een weldadig effect en zorgt ervoor dat je weer wat kilometers vooruit kunt, echt een aanrader dus!" 

Samenwerking Koninklijke Wandelbond Nederland
Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) is de grootste wandelorganisatie van Nederland. Zij geloven dat wandelen tot een gezonder en gelukkiger leven leidt. Daarom willen ze zoveel mogelijk mensen via wandelen in beweging brengen. Trickie brengt alledaagse trucjes om het leven gemakkelijker en comfortabel te maken. Juist daarom is de samenwerking met de Wandelbond zo waardevol. Door de koelsjaal kunnen wandelaars prettig en comfortabel verder wandelen, ook als het warm is. 

Zelf ook toe aan wat verkoeling? De Trickie koelsjaal is in verschillende designs verkrijgbaar in onze webshop.

 

 

Terug naar blog

Impressie VierdaagseDaagse verkoop