Trickie® lanceert revolutionaire koelsjaal

Trickie® lanceert revolutionaire koelsjaal

Trickie, een bedrijf op het gebied van innovatieve mode-producten, heeft een nieuw product gelanceerd: de Trickie koelsjaal. Dit nieuwe accessoire belooft een verfrissende verademing te zijn voor warme dagen en intense activiteiten.

Met meer dan 5 miljoen verkochte exemplaren in Japan en Zuid-Korea (waar de sjaal tevens wordt geproduceerd) onder een ander label, wordt de Trickie koelsjaal nu exclusief geïmporteerd door het bedrijf voor de Benelux.

Het is geen wonder dat de Trickie koelsjaal al zo'n enorm succes is in Azië. Het product onderging uitgebreide tests op koelprestaties, de aanwezigheid van giftige stoffen en huidirritatie, uitgevoerd door gerenommeerde organisaties. Het resultaat is een sjaal die niet alleen verkoeling biedt tijdens wandelingen of sportactiviteiten, maar ook bescherming biedt tegen oververhitting van ouderen op warme dagen.

De Trickie koelsjaal is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, past deze sjaal perfect bij elke outfit en persoonlijke stijl. Of je nu gaat wandelen in de natuur of een intense work-out doet, de koelsjaal is de perfecte metgezel om koel te blijven en je prestaties op peil te houden.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Trickie koelsjaal is de langdurige verkoeling die het biedt. Met meer dan 20 uur aan verkoeling per keer, hoef je je geen zorgen te maken dat de hitte je activiteiten verstoort.

Of je nu een lange wandeling maakt in de zomerzon of een intense sportwedstrijd speelt, de Trickie Koelsjaal staat altijd paraat om je op de juiste temperatuur te houden.

"Wij zijn ontzettend trots om deze koelsjaal met Trickie te introduceren op de Nederlandse en Belgische markt", aldus Walter Joon directeur van Trickie. "Dit product heeft zichzelf al lang bewezen aan de andere kant van de wereld als een onmisbaar accessoire voor mensen in warme omstandigheden. We zijn ervan overtuigd dat het ook hier een groot succes zal worden."

Bent u klaar om koel te blijven en ook jouw prestaties te verbeteren? Probeer dan nu de Trickie koelsjaal en ervaar de verfrissende kracht zelf.

Terug naar blog